Paasvakantie = nieuwigheden in pretparken. Vandaag Bellewaerde

De start van de paasvakantie betekent ook dit jaar weer opening van de pretparken met allerlei leuke nieuwigheden.  We stellen deze week elke dag een leuk nieuwtje voor.

Vandaag Bellewaerde.

Bellewaerde, het pretpark in Ieper, pakt dit seizoen uit met de kortfilm ‘Son of Bigfoot 4D’. Kleine Adam gaat op zoek naar zijn verloren vader,  die wereldberoemd blijkt te zijn: de alom gekende Bigfoot.  Ze beleven samen met hun vrienden een doldwaas avontuur.  Stap mee in dit 4D-avontuur.

Tijdens de paasvakantie, nog tot en met 15 april, kunnen alle kinderen tot 12 jaar dagelijks deelnemen aan de Jacques Paaseierenzoektocht in Bellewaerde. Tussen 14u en 16u kunnen de kinderen zoeken naar paaseitjes in het Palendorp. Na hun zoektocht worden ze beloond met een zakje heerlijke Jacques chocolade-eitjes.

Ga je op zaterdag 7 april naar Bellewaerde? Dan komt Baba Yega langs voor de Baba Yega Movie Day. In de namiddag kunnen bezoekers op de foto met Baba Yega tijdens verschillende meet & greets doorheen het park. De dag wordt afgesloten met een spetterend optreden!

Lijkt het jou wat om deze vakantie Bellewaerde te bezoeken?  Klik dan op onderstaande knop en bestel meteen online uw tickets met een mooie online korting!

 

Zoeken