Samen met de kids gaan kerstshoppen in Engeland of Schotland.

De mooiste en gezelligste tijd van het jaar komt er aan! Samen met de kids is het nog veel gezelliger om samen leuke dingen te doen. Ga je dit jaar liever samen gaan kerstshoppen dan online shoppen of gemakkelijkheidshalve kiezen voor een cadeaubon voor een leuke speelgoedwinkel? Waarom niet combineren met een bezoekje aan de andere kant van het water: Engeland of Schotland.

Voor de kids zelf is het alvast een leuke extra, een bootreis is voor hen al een belevenis op zich. In Engeland en Schotland worden héél wat leuke evenementen georganiseerd om helemaal in de kerstsfeer te komen. Mooie etalages, gezellige kerstmarkten, … het hoort er allemaal bij.

Wist je trouwens dat het voor de kids al aan boort begint? Met een heuse Kidz’ Club gaat het zeker geen vervelende overtocht worden voor de kids. Zij kunnen gaan spelen in het ballenbad, filmpje kijken in de bioscoop en nog véél meer fun beleven op de boot.

Wil je graag een leuke cadeautje voor de kids? Dan kan je er een mooie Kidz’ pakket bij bestellen, zodat ze alvast een leuke souvenir mee hebben na de reis en een lekker ijsje en drankje krijgen onderweg.

Het is de ideale moment om dit te doen. Sinds de Brexit kan je namelijk een mooi voordeel doen bij het inwisselen naar Pond. Daarnaast doet DFDS, met jarenlange ervaring in deze boottochten, mooie acties tijdens het eindejaar. Bekijk gerust de acties en mogelijkheden op hun pagina Kerst vieren Engeland

Wil je in Engeland zelf ook nog wat bezoekjes brengen en hiervoor de nodige flexibiliteit hebben? Geen probleem, de wagen kan gewoon mee op de boot, zodat Engeland plots héél toegankelijk wordt.

Heb jij de keuze al kunnen maken tussen Newcastle, Londen of Edinburgh?

Zoeken