Sint weekends Plopsaland De Panne met korting

Wees snel want in de verte komt de stoomboot al aan! De Pieten staan al op het dek en zwaaien vrolijk heen en weer. Zoals steeds staan ze te popelen om Plopsaland te bezoeken. Ieder jaar worden ze er zeer goed verwelkomd en natuurlijk maken de Pieten ook graag een ritje op de attracties. Wie weet zit je wel plots naast één van hen op je favoriete attractie!

Zorg dus dat je er dit jaar bij bent om Sinterklaas en zijn knechten toe te wuiven tijdens de intrede. Nadien kan je samen met hen nog een leuk avontuur beleven tijdens De Grote Zwarte Pieten Show. Vergeet zeker niet je verlanglijstje mee te brengen om aan Sinterklaas af te geven.

Het zijn nog Sint Weekends op za 28/11 & zo 29/11, za 5/12 & zo 6/12

Op 28/11 & 29/11 komt de grootste Sinterklaas Parade naar Plopsaland De Panne!

Koop nu je ticket met 10€ korting! Zo betaal je slechts 25€ i.p.v. 35€!
Gebruik hiervoor de kortingscode: NICNAC

Nog meer korting nodig? Geniet met je Plopsa-FunCard van 1 jaar lang onbeperkte toegang tot Plopsaland De Panne, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Indoor Coevorden, Holiday Park & 40% korting bij ons gloednieuw waterpark Plopsaqua. Bovendien geniet je tot 50% korting bij meer dan 50 andere pret- en dierenparken, 10% korting in de Plopsa Winkels, en nog veel méér!

Gebruik de code Sinterklaas en betaal slechts €68,99 ipv €79,99!

Zoeken