Uitjesmetkids start met productreviews

Online vind je intussen duizenden webshops met leuke spullen, gadgets en speelgoed.  Als ouder is het op den duur nog moeilijk om origineel uit de hoek te komen en om eens met iets nieuws af te komen.  Aangezien we zelf behoorlijk wat tijd achter het computerscherm spenderen voor Uitjesmetkids en de andere projecten van VMmedia, hebben we al mooi wat tips kunnen sprokkelen.  Deze gaan we nu laten testen door de 2 Uitjesmetkids-testers.  De bespreking volgt dan uiteraard, telkens met de link naar de webshop waar je het product kan aankopen.

Aangezien we zelf ook enkele webshops hebben met leuk speelgoed, duurzaam, houten speelgoed, gaan we uiteraard ook van deze shops enkele producten bespreken.  Het gaat om de shops: Speelgoeddroom.be en Dinkybee.com!  Beide webshops waar een groot assortiment aan houten speelgoed, educatief en duurzaam speelgoed te vinden is.

Natuurlijk moet er, in deze moderne tijden, een mooie combinatie gemaakt worden tussen duurzaam houten speelgoed, met moderne spullen.  Zelfs op school worden kinderen al vrij vroeg geconfronteerd met gadgets en gaan ze steeds vroeger (al van in de kleuterklas) aan de slag met computers.  Om ook dit deel niet te vergeten gaan we ook enkele gadgets bespreken.  Onder andere van de webshop Gearbest.com.
Deze webshop staat intussen gekend voor zijn kwalitatieve gadgets, handig webshopgebruik en dienst na verkoop.  Stuk voor stuk punten die enorm belangrijk zijn als het gaat om aankoop van elektronische spullen.  het ‘klant is koning’ gehalte is dan ook een belangrijk pluspunt op de site.

Naast de 45dagen-geld terug-zonder vragen te stellen, hebben ze bij de meeste producten ook 1 jaar garantie.  De helpdesk is 24/7 bemand, dus je bent sowieso snel geholpen.

Naast het feit dat het een enorm betrouwbare webshop is, is het ook nog eens een enorm goedkope webshop, waarbij de verzending inbegrepen is.  Bekijk gerust de prijzen en verbaas jezelf van de prijs voor leuke gadgets, waar ook kinderen mee aan de slag kunnen.

Op vlak van assortiment hebben ze naar computers ook zeer veel andere soorten artikelen.  Gearbest.com  richt zich vooral op leuke, goedkope en goede gadgets en elektronische producten zoals smartphones horloges, speelgoed, kleding, sieraden en kantoorartikelen.

Op deze moment doen ze trouwens ook mee aan de nieuwe ‘feestdag’: Singleday 11.11.  Op deze shop mag het iets langer duren.  Ga er vandaag nog naartoe om enorme kortingen te ontvangen op leuke gadgets en andere spullen, tot wel 50% korting!  Ga rechtstreeks naar de Promotiepagina.

Zoeken