Vakantie in eigen land

Niet alleen jij, maar ook je kinderen zijn soms echt toe aan een vakantie. Geef ze daarom de ruimte zonder dat het een vermogen kost of je ver hoeft te reizen. Met actiecode CenterParcs ga je heel voordelig met je kroost een weekendje naar een luxe vakantiepark zodat jullie allemaal weer even op adem komen.

Actieve vakantie
Thuis hebben je kinderen misschien niet altijd genoeg ruimte om lekker te bewegen. Heb je bijvoorbeeld geen tuin of woon je in de stad, dan is een vakantiepark een echte verademing! Alle huisjes hebben een eigen tuin met voldoende gras en planten voor je kinderen om lekker in rond te rennen en om te ontdekken. Natuurlijk doe je zelf ook je voordeel met deze plotselinge luxe, geniet in de zon van een fijn magazine, lees een boek en werk aan een gezonde teint. Zo heb je dat echte vakantiegevoel gewoon in eigen land.

Frisse lucht
Dat frisse lucht goed is voor kinderen hoeft niemand je natuurlijk te vertellen, tijdens een vakantie op een vakantiepark krijgen je kinderen meer dan genoeg van dit gezonde goedje. Er zijn namelijk geen spelletjescomputers en de parken liggen midden in het groen. Je begint de dag bijvoorbeeld met een fietstocht of een flinke boswandeling! Ga kastanjes verzamelen en maar er samen een herfstig knutselwerk van of ga op zoek naar verschillende soorten bomen in het bos. Eigenlijk kun je ieder seizoen wel terecht voor een fijn weekend of een midweekje weg, sleetje rijden in de winter of verkoeling zoeken in de zomer, de keuze is aan jou.

Eindeloos vermaak
Bang voor verveling hoef je niet te zijn, al is het verstandig om voor regenachtige dagen (het blijft Nederland) wat puzzels in te pakken. Wanneer de regen met bakken uit de hemel komt, kunnen je kinderen ook terecht in het zwembad van het vakantiepark en in de meeste gevallen is er een speciaal programma met activiteiten voor kinderen. Daarnaast ontdek je natuurlijk de omgeving per auto of fiets zodat dit weekendje weg behalve leuk ook nog cultureel is, de perfecte combinatie!

Zoeken