Ouwehands Dierenpark Rhenen

Sta neus aan neus met de ijsberen, bespied de unieke witte leeuwen vanuit een spannende uitkijkpost en wandel door Het Berenbos waar bruine beren en wolven samen leven. Loop onder de slingerende orang oetans door, bezoek de spectaculaire zeeleeuwenshow of hang zelf de beest uit in RavotAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle.

Gorilla Adventure!
Slinger door de reusachtige kloof, daal af in de oude mijnschacht diep onder de grond en beleef een spannend avontuur tussen de gorilla’s. Ontmoet in het grootste gorilla-avontuur van Europa op 10 meter hoogte deze indrukwekkende mensapen. Durf jij het aan?

Bezoek de spectaculaire zeeleeuwenshow!
Met trots presenteert Ouwehands Dierenpark de nieuwe zeeleeuwenshow! Deze zeeleeuwensensatie staat garant voor spanning, bijzondere momenten en verrassingen. De eigenzinnige, Californische zeeleeuwen presenteren samen met hun trainers een spetterende show. Ze nemen je mee langs de vier elementen. Deze show mag je niet missen!

RavotAapia Europa’s grootste overdekte speeljungle!
Net als de otters en doodshoofdaapjes klimmen en klauteren. Speel mee in de legende van het gestrande piratenschip en beleef spannende avonturen in de grotten van de vliegende honden. Ga op ontdekkingsreis en beleef het zelf!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Grebbeweg 111
Rhenen 3911 AV Rhenen Nederland
Routebeschrijving
Bekijk de openingsuren op de websites van het uitje