Rederij de Nederlanden

De gezelligste rondvaart is natuurlijk met een eigen boot voor jullie alleen. Geen toeristen die in de weg lopen met hun camera’s, en voldoende ruimte om te zitten en rond te lopen.
De historische schuiten van Rederij De Nederlanden zijn hiervoor ideaal. Schepen gebouwd in 1880 en 1888 die vakkundig zijn gerestaureerd. In plaats van een paard dat het schip voorttrekt, nu voorzien van een schone en stille elektrische aandrijving.

Met mooi weer kunnen de ramen open, met stralend weer kan ook het dak er af! Je geplande vaartocht gaat dus altijd door. Weer of geen weer.

De goed voorziene scheepsbar is open tijdens de vaartocht. Afhankelijk van het gezelschap kan worden gewerkt met consumptiemunten of contante betaling aan boord. Indien gewenst kan er lunch, borrelhappen, bitterballen of een compleet (buffet) diner besteld worden. Dit graag doorgeven bij uw reservering.

Deze boten zijn geschikt voor groepen vanaf 20 personen voor bruiloft, familiefeest, bedrijfsuitje of een uitstapje met vrienden of collega’s.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Singel 279
Amsterdam 1012 WG Amsterdam Nederland
Routebeschrijving
Bekijk de openingsuren op de websites van het uitje