Winter Wonder Weken bij Vakantiepark en Speelstad Oranje

Vakantiepark Oranje is het leukste kindervakantiepark van Drenthe. Samen met het overdekte attractiepark Speelstad Oranje is dit een bijzondere bestemming voor jong en oud. Vakantiepark en Speelstad Oranje is één van de hoogst gewaardeerde vakantiebestemmingen in eigen land.
Via de website van zowel Vakantieparkoranje als Speelstadoranje is een overnachting al te boeken vanaf € 79,- per 5 persoons bungalow. Een los ticket voor Speelstad Oranje bestelt u online al vanaf € 11,25.
Vakantiepark Oranje de ideale bestemming voor gezinnen met kinderen. De moderne bungalows in dit vrolijke vakantiepark zijn voorzien van alle gemakken en staan garant voor een comfortabel verblijf.
In de weekenden en vakantieperiodes zorgt het animatieteam voor een leuk programma voor de kids. Daarnaast kunt u genieten van de prachtige Drentse natuur en de diversie mogelijkheden voor uitstapjes, shoppen, fietsen en wandelen.
In de komende weken tot half december krijgt u maar liefst tot 45% korting bij een boeking. Bij de arrangementen krijgt u de Lazy Check Out t.w.v. € 39,95 er GRATIS bij! U verblijft op de vertrekdag tot 17.00 uur i.p.v. 10.00 uur in de woning. Daarnaast krijgt u gratis toegang tot de Speelstad Oranje én het zwemparadijs en ijsbaan!!
Interesse? Klik hieronder op de knop:

Zoeken