Winterse uitjes met de kids

Het eind van het jaar wordt altijd geassocieerd met sfeervolle avonden aan de eettafel, samen met familie en vrienden. Geniet van lekker eten, fijne dranken en mooie kadootjes, samen met de mensen waar je het meest van houdt. Tijdens de kerstvakantie heb je alle ruimte om tijd te besteden aan de kids. Ga lekker met ze schaatsen of sleetje rijden, wanneer er sneeuw ligt. Of neem ze een dagje mee naar een pretpark!

Winterse sprookjes

Het meest populaire park van Nederland tovert om tot een waar sprookjesspektakel gedurende de winterse maanden. De Winter Efteling moet je zeker een keer bezocht hebben. Het park ligt dan helemaal onder de sneeuw, er zijn sfeervolle lampjes en lantaarns opgehangen en alle karakters lopen in winterse kleding. Ook de sprookjes in het Sprookjesbos zijn warm aangekleed voor de gelegenheid. Stap in je favoriete attracties, waarvan sommige ook een winterse look hebben gekregen. Geniet daarnaast ook van de heerlijke snert en de warme chocolademelk met slagroom.

Gezellig attractiepark

Voor nog meer winters plezier ga je deze kerstvakantie naar Slagharen. Het attractiepark heet dan voor even Winter Slagharen! Ze zorgen dan voor een extra sfeervol park, met sneeuw, versieringen en vuurkorven. Daarnaast kan je natuurlijk in de verschillende attracties en genieten van een winterparade. Bezoek het Winter Village Slagharen, maak een rondje met de kerstman in zijn arrenslee. Santa’s Sleighride, met echte Haflinger paarden! Bind de schaatsen onder voor een rondje op de outdoor ijsbaan of maak een indoor ponyride. Hoogtepunt is de Slagharen Magical Wintershow. Hier zijn allerlei acrobaten en circusartiesten te zien die de meest wonderbaarlijke acts uitvoeren.

Wereldkerstcircus

Wellicht geen pretpark, maar wel minstens zo leuk is het Wereldkerstcircus in Amsterdam. In Theater Carré worden een aantal shows georganiseerd waarbij artiesten van over de hele wereld hun kunsten laten zien. Van Rusland tot Amerika en van China tot Mexico: lekker multicultureel. Wat kan je verwachten? Kom lachen met de clown der clowns Bello Nock of geniet van de gevaarlijke balansact van de Vietnamese Giang Brothers. Ook indrukwekkend: de schommelact uit Rusland! En zo zijn er nog veel meer acts te bekijken. Leuk voor de kinderen, maar ook stiekem voor de oudere bezoekers!

Zoeken