Ben jij ook fan van Koos Konijn?

Als je met het gezin al eens op Roompot vakantie ging, ken je hem zeker. Koos Konijn, het grappigste en liefste konijn van Nederland. Is uw (klein)kind ook helemaal fan van Koos Konijn? Zorg dan zeker dat je het weekend van 20 t/m 23 mei a.s. vrij houdt in uw agenda.
Speciaal voor alle fans van de liefste en vrolijkste vakantievriend organiseert Roompot het enige echte Koos Fanweekend. Op vakantiepark Weerterbergen maakt Koos Konijn er samen met de kinderen een onvergetelijk feestje van.

Gratis activiteiten
Het hele weekend lang staat vakantiepark Weerterbergen in het teken van Koos Konijn en zijn fans. Er zijn onder andere optredens van de Minidiscoband, Kindercircus Salto, de Grote Koos Fanshow, Meeleeftheater, héél veeeel springkussens, een leuke goodiebag en nog veel meer. Deze activiteiten zijn allemaal GRATIS! Check het programma op de Roompot site op de pagina van Koos Konijn Fanweekend.

Leuke extra’s!
Om uw weekend en dat van de kinderen nog onvergetelijker te maken hebben ze nog een paar leuke extra’s die u eenvoudig kunt bijboeken zoals Pyjama ontbijt met Koos Konijn en een leuke wedstrijd, een exclusief bezoek van Koos Konijn in uw bungalow. Of wil je alles, kies dan voor het Koos voordeelarrangement met 1x pyjamaontbijt, 1x lunch en 1x dinerbuffet!

Reserveer snel, want vol = vol.

Ga meteen naar de site vanen kies voor de pagina van het Koos Fanweekend!

Veel plezier en de groetjes aan Koos!

Zoeken