Voordelige juni tarieven bij Molecaten

Lekker weg in juni? Voor wie niet (meer) hoeft te werken of geen (schoolgaande) kinderen heeft is dit een heerlijke én voordelige vakantiemaand. De natuur heeft in juni nog zijn frisgroene kleur en iedere dag blijft het maar langer, langer, langer licht! In juni is het maximaal genieten van het buiten zijn. U kunt zelfs tot ‘s avonds laat een fietstocht of wandeling (met huisdier) maken door het bos, langs het Veluwemeer of over het strand. Fantastisch om in dat avondzonnetje nog lekker bezig te zijn… of vertoeft u liever lekker loom voor uw tent of chalet met een wijntje?

Gaan er (klein)kinderen mee? Dan bent u in juni bij Molecaten aan het juiste adres. Op bijna al de campings & vakantieparken biedt Molecaten in juni een animatieprogramma aan!

Juni vakantie voordeeltip:
– Een vakantie in juni is altijd voordelig geprijsd!
– 55-plussers profiteren altijd van 5,5% korting op een verblijf bij Molecaten (huren & kamperen)!
– Kampeerfan? Hoe langer u kampeert, des te voordeliger uw vakantie wordt. Profiteer van 7%, 14% of 21% korting op een kampeervakantie met eigen caravan of tent!
– In juni betaalt u bij kamperen met eigen caravan of tent voor (klein)kinderen slechts € 1,50 per nacht (excl. toeristenbelasting)!

Profiteer mee van deze optie voor een unieke voordeelvakantie!

Molecaten biedt prachtige campings en vakantieparken die liggen aan de kust, in de bossen of direct aan het water. Stuk voor stuk zijn het parken voor de mooiste vakanties en leukste herinneringen.

Campings en vakantieparken van Molecaten

Zoeken