Met de kinderen de natuur in

Vind jij het ook zo belangrijk dat de kinderen eerder de natuur in gaan, dan hele dagen achter de iPad te zitten?  Heb je misschien zelf iets minder inspiratie om telkens de natuur te gaan promoten bij de kids?  Dan kan Natuurmonumenten vast helpen!

OERRR stimuleert kinderen om de natuur te ontdekken. Dit lidmaatschap voor kinderen kost je slechts €1,25 per maand en heeft de keuze tussen kinderen van 0-3 jaar, kinderen van 4-8 jaar en kinderen van 9-12 jaar.  Telkens zit er in het pakket uiteraard aangepast materiaal per leeftijd.

Wat is OERRR?
Een stap buiten de deur, is een stap in OERRR. OERRR is buiten. Buiten waar je altijd iets beleeft en waar het avontuur naar je glimlacht. OERRR is het jeugdprogramma van Natuurmonumenten dat alle kinderen van 0 tot 12 jaar zelf de natuur laat ontdekken.

Daarom OERRR
Natuurmonumenten wil kinderen en hun ouders stimuleren om vaker naar buiten te gaan. Lekker buiten spelen, fantaseren, klimmen, klauteren en knutselen. Daar worden kinderen blij van. Aan de hand van de uitdagende kaarten van OERRR kunnen kinderen de natuur volop ontdekken. Daarnaast ontvangen de kinderen diverse gratis incentives en kortingen!

Meld je kind nu aan voor OERRR
Wil je ook je kind OERRR meegeven? Meld je kind nu aan. Met je bijdrage voor OERRR help je de natuur voor je kind te behouden. Voor nu en voor later.

Zoeken