Boek nu voordelig voor de paasvakantie met volgende acties!

Geniet van de lentezon

De lente staat weer voor de deur. In deze periode stijgen de temperaturen, genieten we van de eerste zonnestralen, worden er jonge dieren geboren en bloeit de natuur op. Met de lastminute korting geniet je extra voordelig van het lenteweer tijdens een overnachting op Dierenbos. Bekijk hier alle aanbiedingen bij Vakantiepark Dierenbos.

Ook in de Beekse Bergen is het mogelijk om tussen de dieren te overnachten in het unieke Safari Resort Beekse Bergen, ontdek alle aanbiedingen bij Vakantiepark Beekse Bergen.

Vier de lente bij Roompot Vakanties!

De dagen worden langer, het zonnetje laat zich weer zien. Dat kan maar één ding betekenen: de lente komt eraan! Tijd voor een lekkere break in eigen land. Voel jij de kriebels al?

De vrolijkste tijd van het jaar vier je in eigen land. Nu extra voordelig.
• Samen aan het paasontbijt
• Speuren naar paaseitjes
• Eropuit in de natuur
Ontdek alle verblijven met kortingen tot 25% bij de Roompot – Aanbiedingen & Lastminutes.

Natuurhuisje – 🐣 Pasen | Even er tussenuit

Over een aantal weken is het weer Pasen. De paasvakantie is ideaal om er even een aantal dagen op uit te gaan en te genieten van het voorjaar. Verstop paaseieren in het bos, geniet van een uitgebreide paasbrunch en maak zonnige wandelingen in de natuur. In welk natuurhuisje ga jij de paasdagen beleven?  Bekijk snel de lastminutes op Natuurlijkhuisje!

Sunparks.be – Super Sales Paasvakantie

Geniet tijdens de Paasvakantie van een verblijf vanaf €219 voor 4 personen voor 3 nachten.
Bekijk het aanbod tot en met 25/03 op Last minutes bij Sunparks!

Boek je nu een verblijf, dan kun je tot 21 dagen voor aankomst eenmalig gratis omboeken met een uiterste aankomstdatum t.e.m. 31/12/2021.

Zoeken