Geniet van de 5 meest kindvriendelijke Landalparken

De ruim 95 bungalowparken, 7 campings en fraaie wintersportaccommodaties van Landal zijn gelegen in prachtige natuurgebieden in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië, Hongarije, Zwitserland en Denemarken. Schitterende parken met comfortabele, veelal vrijstaande bungalows of luxe villa’s met whirpool, sauna en/of solarium. Soms met een groot aantal faciliteiten, soms met beperktere voorzieningen. In ieder geval is er altijd de ruimte, rust en persoonlijke aandacht die kenmerkend zijn voor Landal GreenParks. Landal GreenParks is hiermee een vooraanstaande bungalowaanbieder in Europa.

Landal zet 5 parken in de kijker op vlak van Kindvriendelijkheid en deze stellen we uiteraard graag ook even voor:

Landal Coldenhove
Een heus indoorspeelparadijs, Bollo de Landal mascotte waar je samen mee kan dansen en spelen, speel samen Adventure Golf. Daarnaast zijn er heel wat mogelijkheden om te sporten en niet te vergeten het zwembad: van peuterbad – glijbanen tot waterattracties en stroomversnellingen!

Landal Rabbit Hill
Samen gezellig fietsen op de Veluwe, ga de uitdaging aan in de Sports Arena of op de Kids&Running Track. Verder nog golfen, lasergame, een grote indoorspeeltuin, een openluchttheater en een dierenweide en uiteraard ook een groot zwembad met alles op en aan.

Landal Het land van Bartje
Met een eigen ponyranch, zwembad, golfterrein, Bartjes boerderij: een heuse indoor en outdoor speeltuin. Nog steeds op zoek naar bezigheden? Ga dan gerust te rade bij het Bollo Fun en entertainment team!

Landal Esonstad
Eigen zwembad én indoor speelparadijs. Vaar meteen naar Schiermonnikoog, vele watersporten te beoefenen, Pitch&Putt golfbaan, airtrampoline, Bollo Club

Landal Landgoed Loo
Eigen zwembad én indoor speelparadijs. Avontuur op de recreatieplas, strandspeeltuin, kinderboerderij

Wil je graag het volledig aanbod bekijken. Klik hieronder en droom alvast van een subtropisch verlof!
Subtropisch

Zoeken