Dagje weg met kinderen

Als je een lekker dagje vrij hebt wil je waarschijnlijk wel iets leuks gaan doen met je kinderen. Lekker plezier maken. Je wilt dus een gezellig dagje weg plannen, maar wat is leuk om met de kinderen te gaan doen? Er is zoveel te doen, maar het moet natuurlijk niet te duur zijn.

Hieronder een aantal tips voor een leuk dagje met je kinderen:

Pretpark
De meeste pretparken zijn geschikt voor jong en oud. Kinderen vinden het altijd geweldig om naar een pretpark te gaan, ze zien weer allemaal nieuwe dingen en vertellen het later altijd weer aan hun vriendjes en vriendinnetjes. Er zijn genoeg pretparken waar je naar toe kunt met je kinderen in het binnen of buitenland.

Dierentuin
Als jouw kinderen van dieren houden is het altijd heel leuk om met je kinderen naar een dierentuin te gaan. denk bijvoorbeeld aan Burgers ’Zoo of Dierenpark Emmen. Ze zien hier dieren die ze waarschijnlijk nog nooit hebben gezien en daar kijken ze altijd weer van op.

Speeltuin
Gezellig met je kinderen naar een speeltuin. Er zijn genoeg binnen en buiten speeltuinen te vinden in Nederland. Kinderen kunnen zich uitleven en hebben na een dagje klimmen en klauteren een super leuke dag gehad!

Sprookjesbos
In Valkenburg zit een heel leuk sprookjesbos. Dit is voor jong en oud en vermaken kinderen zich altijd. Ze kunnen hier klimmen, klauteren, glijden, of zelfs in een draaimolen. Het sprookjesbos kent sprookjes van Doornroosje, sneeuwwitje, tot klein duimpje. Genoeg leuke dingen om te doen voor kinderen.

Zwemmen
Ook is het altijd leuk om samen met je kinderen te gaan zwemmen. Bijvoorbeeld bij een zwemparadijs of een gewoon zwembad. Kinderen vermaken zich altijd wel in een zwembad met een aantal speelspullen.

Met deze tips moet het vast lukken om een leuk dagje uit te plannen met je kinderen.

Zoeken