€10 korting op Plopsa FunCard en wereldrecord paaseierenrapen

Het pretparkseizoen gaat terug van start. Daar geven wij graag extra aandacht aan natuurlijk!

Geniet met je Plopsa-FunCard van 1 jaar lang onbeperkte toegang tot Plopsaland De Panne, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Indoor Coevorden, Holiday Park & 40% korting bij het gloednieuw waterpark Plopsaqua! Bovendien geniet je tot 50% korting bij meer dan 50 andere pret- en dierenparken, 10% korting in de Plopsa Winkels, en nog veel méér!

Lijkt zo’n Plopsa FunCard wel iets voor u en uw gezin? Dan doe je dat beter met €10 korting! Gebruik de code PLOPSADEALS tot en met 30/04/16 en krijg meteen €10 korting!

Op 27 en 28 maart wil de Paashaas het wereldrecord Paaseirapen verbreken. Hij heeft daarvoor jouw hulp nodig! De Paashaas heeft alvast 1.000.000 heerlijke chocolade eitjes over de Plopsa-parken uitgestrooid! Kom jij ook  eitjes rapen? Dan verbreken we samen het record!

Aan de ingang van het Plopsaland park krijgt ieder kind (tot 15 jaar) een zakje. Met dat zakje begeef je je in de loop van de dag naar de raapzone die toegankelijk is voor jouw lengte. Daar kan je je zakje vullen met heerlijke eitjes.

En dat is nog niet alles! Vind je tijdens het rapen 1 van de 120 gouden paaseieren? Dan heb je geluk! Hou dat gouden paasei goed bij en ruil het bij het onthaal om voor een Jacques verjaardagspakket!


Zoeken