Eindelijk terug naar Plopsa-(afstand)

Kijk jij er ook zo naar uit om EINDELIJK terug naar een pretpark te kunnen met de kids?  Dat is eindelijk terug mogelijk, mits natuurlijk rekening te houden met enkele afspraken.

Deze afspraken moeten niet zo onoverkomelijk zijn…  Meer zelfs, maak het gewoon allemaal nog wat spannender… extra avontuurlijk in de parken.  Samen pijlen volgen, uitkijken naar de verkeersborden, aftellen naar de volgende groene stip die vrijkomt… En als ouder niet vergeten om vooraf je tickets online te kopen natuurlijk, want alleen zo geraak je zeker binnen.

Samson en Marie leggen het meer dan duidelijk uit in volgend filmpje… Een filmpje dat je trouwens samen met je enthousiaste kids op voorhand best even bekijkt.  Ze leggen het op hun gekende grappige manier uit, maar is verstaanbaar voor ouders en kids!

Ben je er samen uit dat je zeker zo snel mogelijk naar Plopsafstaand… euhm Plopsaland wil?  Bestel dan snel uw tickets via deze knop:

Welkom in Plopsafstaaand

Welkom in Plopsafstaaand! Supergoed nieuws, want Plopsaland De Panne heropent de deuren op 1 juli 🙌! Benieuwd naar wat je kan verwachten? Samson & Marie leggen het even voor je uit. Reserveer nu je ticket op https://bit.ly/2MFa3cM!

Geplaatst door Plopsa op Maandag 8 juni 2020

Zoeken