Ga op reis naar 3 parken met 30% korting in november

Voor verblijven in de maand november doen 3 parken een mooie actie met maar liefst 30% korting. Nog geen plannen voor de herfstvakantie? Nog een vrij weekendje in de maand november? Bekijk dan zeker de actie van deze parken. We stellen ze kort voor:


Villapark De Weerribben gelegen in de kop van Overijssel is een kleinschalig Zilverberkpark met 4, 6 of 8 persoons vakantievilla’s. Een vijfsterren park gelegen bij het natuurgebied Weerribben Wieden dat daarom bij uitstek geschikt is voor natuurliefhebbers.


Waterpark Belterwiede in Wanneperveen bij Giethoorn is de ideale start voor een heerlijke waterrijke vakantie in alle seizoenen van het jaar. Zilverberk vakantiepark Belterwiede ligt in een unieke omgeving waar rust en ruimte nog bestaan te midden van het prachtige natuurgebied Weerribben-Wieden in de Kop van Overijssel.


Vakantiepark Giethoorn in Giethoorn is de ideale start voor een heerlijke vakantie in het “Venetie van het Noorden”. Midden in het centrum van het historische en autovrije gedeelte van Giethoorn en direct aan het meer de Wijde Blik. Zomers genieten van het water. In de winter starten de mooiste schaatstoertochten direct vanaf het park.

Zoeken