Halloween in de Julianatoren met €2 korting per kaartje

Tot en met 30 oktober 2016 is het Halloween in de Julianatoren. Het Apeldoornse pretpark wordt gedeeltelijk in Halloween sfeer gebracht. Zo kan je meedoen aan de griezeltocht waarbij je zowel de griezelgrot als het griezeldoolhof in zal moeten.

Nieuw dit seizoen is de griezel catwalk. Je kan in je Halloween outfit meelopen op deze catwalk en kans maken op fantastische prijzen! Natuurlijk breng je een bezoek aan de Grote Spookshow. In deze 25 minuten durende show wordt iedereen meegenomen in een spannend verhaal waarbij volop gedanst en gezongen wordt met de favoriete TV karakters meneer Kaasgaaf Dracula, mevrouw Suikerspin, spook Jul & Heks Julia.

De Grote Spookshow
Meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin zijn verkleed als enge vampiers en al helemaal in de stemming voor Halloween. Ze zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen voor het Halloweenfeest maar Jul en Julia hebben wel een heel bijzondere verrassing voor ze in petto… Zing en dans mee met meneer Kaasgaaf Dracula, mevrouw Suikerspin, spook Jul & Heks Julia.

Win griezelige prijzen!
Zoals de Julianatoren zelf zegt; “Halloween is een klein beetje griezelig“. Maar voornamelijk ook erg leuk! Want zoals op de website is te lezen maak je zowel bij de griezeltocht als de griezelcatwalk kans op mooie prijzen. Zo kun je een te gek schoolreisje, een dagje Julianatoren met de hele familie of een gezinsabonnement winnen!

Halloween is bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. Bestel snel online uw ticket en krijg hierdoor nog eens €2 korting per kaartje!

Zoeken