Kinder Vakantie Turkije

Turkije is een erg populair vakantie land en jaarlijks gaan er steeds meer Nederlanders op vakantie naar Turkije. Dit komt omdat het land dicht in de buurt zit en dus goed bereikbaar is en hiernaast de prijzen erg aantrekkelijk zijn.

Om naar Turkije op vakantie te mogen hebben we een visum nodig. Een Turkije visum is makkelijk aan te vragen online. Let op dat deze ook aangevraagd moet worden voor onze kinderen.

Omdat het land de laatste jaren erg in trek is bij veel Europeanen is er ook erg veel ontwikkeling geweest in de toerisme in Turkije. Kijk bijvoorbeeld naar Antalya, Alanya en Bodrum. Zeker de drie populairste vakantie plekjes in Turkije. Hier worden dagelijks nog erg mooie 5 sterren hotels gebouwd klaar om in gebruik genomen te worden door de toeristen.

Er is in deze populaire gebieden genoeg te doen voor iedereen. Zo zijn er in ieder resort wel speciale bezigheden voor kindere te vinden. Varierend van een simpele kinder disco tot complete voorstellingen en teams die zich bezighouden met alleen de kinderen van toeristen zodat de ouders lekker kunnen genieten van de zon en hun welverdiende vakantie.

Zo hadden wij in Antalya dagelijks optredende clowns die allerlei dingen deden met de kinderen, ze konden schilderen, knutselen tot eten maken. Buiten konden ze natuurlijk zwemmen, fietsen, bal spellen spelen en meedoen met allerlei andere bad spelletjes met de entertainment groepen.

Hiernaast werden er s’ avonds speciale kinder disco avonden gehouden waar de kids zichzelf lekker konden vermaken en kennis konden maken ook met andere kinderen. Zo hebben onze kinderen nu vrienden gemaakt met andere kinderen uit Nederland en Duitsland waarmee ze nog steeds contact hebben.

Er zijn ook speciale vakantie oorden waar geen kinderen mogen komen. Dit noemen ze zogenaamde kindvrije vakanties. Er zijn natuurlijk ook mensen, vaak wat oudere mensen, die opzoek zijn naar lekker rustige vakanties waarbij ze zich geen zorgen hoeven te maken over wat de kinderen aan het doen zijn. Zij kunnen gebruik maken van dit soort vakanties.

In Turkije is er voor iedereen wat, hiernaast is het vaak mogelijk om erg goedkope lastminutes te vinden via de diverse lastminute sites. Deze vakanties worden soms wel voor de helft van de normale prijs aangeboden omdat er nog enkele plekken vrij zijn in bepaalde periodes of omdat andere toeristen hebben afgezegd. Als je deze weet te bemachtigen kun je een erg leuke vakantie vinden voor erg weinig.

Turkije is tevens erg populair onder onze Belgische buren, zij moeten ook een visum Turkije aanvragen om naar Turkije te mogen. Een Visum Turkije België is ook makkelijk online aan te vragen.

Wij wensen u en uw kinderen een prettige vakantie in Turkije.

Zoeken