Nog tot 35% korting op Last minutes bij Landal

De vakantie loopt stilletjes aan op zijn einde, maar bij Landal gaat het nog even door. Ben je nog op zoek naar een last minute? Dan is het zeker de moeite om het aanbod te bekijken van Landal om zo goedkoop te genieten van de rust en ruimte van Landal GreenParks. Lekker ontspannen aan de kust of in het bos, op de heide of in de bergen. Landal GreenParks heeft het allemaal.

De ruim 75 bungalowparken, 7 campings en de fraaie wintersport accommodaties zijn gelegen in prachtige natuurgebieden in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië, Hongarije en Zwitserland. Schitterende parken met comfortabele, veelal vrijstaande bungalows of luxe villa’s met whirpool, sauna en/of solarium. Soms met een groot aantal faciliteiten, soms met beperktere voorzieningen. In ieder geval is er altijd de ruimte, rust en persoonlijke aandacht die kenmerkend zijn voor Landal GreenParks. Landal GreenParks is hiermee een vooraanstaande bungalowaanbieder in Europa.

Interesse in die 35% korting op last minutes of op de subtropische genieten parken? Ga naar Landal en bekijk de mogelijkheden die nog vrij zijn.

Veel plezier en rust

Zoeken