Nu met extra veel korting naar Disneyland Parijs

Wil jij ook een keer naar Disneyland Parijs? Er zijn verschillende manieren om goedkoop naar Disneyland Parijs toe te gaan. Je kunt bijvoorbeeld wachten totdat de prijzen zeer aantrekkelijk zijn, vaak ben je dan al te laat omdat meer mensen hetzelfde idee hebben. Tegenwoordig zijn er ook website die online kortingscodes aanbieden. Neem bijvoorbeeld de uitgebreide website: www.kortingscodes.com. Hier vind je honderden webshops en bedrijven die kortingscodes hebben uitgegeven, waaronder ook kortingscodes of aanbiedingen van Disneyland Parijs. Ben je erg nieuwsgierig geworden of er op dit moment ook leuke aanbiedingen of kortingscodes beschikbaar zijn waardoor jij met voordeel jouw verblijf kunt boeken? Klik hier om direct naar de pagina te gaan waar alle korting is verzameld.

Welke aanbiedingen kan je allemaal verwachten?

Disneyland Parijs kom regelmatig met hele leuke aanbiedingen. Neem bijvoorbeeld de actie; 25% korting op jouw verblijf met gratis ontbijt en gratis toegang tot beide parken van Disneyland Parijs.

Ook een actie dat kinderen tot 6 jaar gratis kunnen verblijven en daarbij ook nog een gratis toegang krijgen tot het park.

Wanneer je op tijd boekt maak je vaak kans dat je geniet van vroegboek voordeel. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld: tot 2 nachten en 2 dagen gratis.

Disneyland Parijs staat vaak in een bepaald thema, wanneer je rond de kerst het park bezoekt, kom je terecht in winterwonderland. Maar ook filmthema’s zoals “Frozen” zijn leuk om een keer gezien te hebben. Maar het mooiste is natuurlijk de Disney figuren die je tegenkomt in het park, waar je uiteraard mee op de foto kan. Naast het attractiepark van Disneyland Parijs is er veel meer te beleven. In het resort zijn tal van andere activiteiten te doen, zo zijn er een aantal overdekte zwembaden, golf- en tennisbanen, een dierentuin, een aquarium SeaLife en vele andere bezienswaardigheden en uitstapjes. Kortom: een aanrader voor de hele familie!

Zoeken