Paasvakantie = nieuwigheden in pretparken. Vandaag Walibi

Walibi Belgium staat al gekend als pretpark vol sensationele attracties voor de hele familie ! De Calamity Mine, de Radja River, de duizelingwekkende Weerwolf en voor wie niet snel bang is en geen uitdaging uit weg gaat zijn er ook nog de Vampire en de Dalton Terror. En natuurlijk niet te vergeten, PULSAR, de splashcoaster die werd verkozen tot beste nieuwe attractie ter wereld.

Mag het voor jou ook best snel gaan? In Waver staat een gloednieuwe attractie, die bijna klaar is om de eerste passagiers te verwelkomen: de Tiki-Waka. In een exotisch karretje scheur je aan een snelheid van 55 kilometer per uur over een duizelingwekkend parcours. Er hoort ook een nieuwe exotische Hawaïaanse  zone bij. De Tiki-Waka kan je vinden waar vroeger La Coccinelle te vinden was. Die achtbaan verhuist naar de vroegere locatie van het reuzenrad.

Wil je liever gaan afkoelen, spring dan binnen in Aqualibi, waar er speciaal voor de jongsten een nieuwe speelzone van maar liefst 700 vierkante meter gemaakt is, de ‘Kiddie Bay’.

Bestel uw tickets online, en pik een mooie korting mee!
Walibi Belgium Tickets

Zoeken